jak odpowietrzyć

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomek1982
    Classic
    • 2015
    • 6

jak odpowietrzyć

Zamieszczone przez SS
    r2r, mam kontakt z człowiekiem który mocno się angażuje w żużel i też go przeraża cała "otoczka"
    Ani zawodnicy, ani działacze, to nie są święte anioły. Tych pierwszych widzę czasem w sobotnie noce. Często lubią jeździć pod "stały adres", a po meczach w sezonie, właściwie ten, który nie ma stałej partnerki, wali tam prosto po prysznicu na odstres.
    Na palcach ręki można policzyć gości, którzy poza zabawą chcą rzeczywiście coś znaczyć w tym sporcie, a nie przepuścić punktówkę za ostatni mecz na dziewczyny, szampana i inne uciechy - ale taka reguła obowiązuje chyba dzisiaj w każdej odmianie rywalizacji sportowej.

Zamieszczone przez rafiki
    mam tylko nadzieję, że włókniarz nie zrobi takich jaj jak w minionym sezonie. Pamiętasz mecz (chyba z ZG) kiedy wpadł Raków? STYX dostał chyba 50 tysi kary za to, że wpuściliśmy chuliganów na stadion...a kto ich miał zatrzymać jak po 12 biegu wszyscy dostawali polecenie (od włókniarza!) zejścia z bram, a bramy były otwarte? :roll: szef się oczywiście odwołał i karę anulowali, ale niechętnie :shock:
    Ciekawe, czy chociaż jeden z tych łysych patoli, miał jakieś poważniejsze konsekwencje prawne za ten występek. Bo to oni w pierwszym rzędzie powinni dostać po 200 godzin pracy przy kamieniołomach z przerwą co 6 godzin na kromkę suchego chleba :evil:
  • misiael
    Classic
    • 2013
    • 9

jak odpowietrzyć

witam mam pytanie jak odpowietrzyć układ paliwowy a dokładnie czy jest jakaś kolejność odkręcania wtrusków octavia 1,9 tdi

Komentarz

• przemik
      RS
      • 2012
      • 1610

Nie ma kolejnosci... teoretycznie uklad powinien sie sam odpowietrzyc...
      Przemek
      DIAGNOSTYKA GRUPA VAG
      A6 C4 Avant 2.5 TDi AEL quattro
      80 B3 Limo 1.6 TD SB

Komentarz

Pracuję...